За нас

ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА " МЛМ-ИНЖЕНЕРИНГ"  ЕООД !

Основана през 1995 г, фирмата ни успешно се разви и усъвършенства в предлагането на широк спектър продукти на химическата и металургичната промишленост.

Нашата дейност включва осигуряването на продукти, от най-висок клас, необходими за фирмите работещи в областта на въгледобива, енергетиката, строителството, металообработването и други промишлени отрасли.

Основния дял от работата ни е свързан с поддръжката и ремонтите на гумено - транспортните ленти (ГТЛ).
От 1996г. започваме да предлагаме лепила за студени вулканизации. След успешни опити, осъществяваме пробив и налагаме на българския пазар лепило „ТИГРОСТИК СЦ”, производство на „ТИГЪР”АД, Сърбия.

На по-късен етап, след наши предложение и поръчка, във фабрика „Дурал ”ООД, Сърбия се разработва продуктът „ДУРАБЕЛТ 75”, който също успешно бе приет от българските потребители.

От 2014г. сме официален вносител на лепило „ЕЛАНИТ СЦ 162”, което се произвежда от АД „ЕЛАН”, Сърбия.

„ЕЛАНИТ СЦ “ 162 се отличава с високо качество и отговаря на всички международни критерии и стандарти. Регистриран е в REACH – регламент на Европейския съюз, приет с цел подобряване защита на здравето на човека и околната среда от рисковете, които химикалите могат да представляват, като същевременно с това се повишава конкурентоспособността на химическата индустрия в Европейския съюз.
За кратко време продуктът успя да заеме своята пазарна ниша.

Работим в екип с висококвалифицирани сръбски и български специалисти. Заедно с тях организираме и извършваме на място проби, демонстрации и техническо консултиране.
Разполагаме със склад, в който поддържаме постоянни количества лепило и препаски.

През годините сме успявали да експортираме нашите продукти в страни като Украйна, Русия, Чехия.

Другото основно направление от работата на нашето дружество заема дейността ни, свързана с доставка на метали. За нашите клиенти предлагаме и доставяме цялата гама от профили, тръби, ГВ и СВ ламарини, арматурно желязо, високоякостни въжета, високоякостна тел и др.

Фирмената политика на „МЛМ – ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД е насочена към задоволяване изискванията и потребностите на нашите партньори в срок и при най-високо качество.
Главната ни цел е да гарантираме сигурност и надеждност.

Контакти

Стара Загора, ул. Екзарх Антим I №28

    • dummy+359 42 64 11 57

    • dummy+359 42 64 11 57

    • dummy office@mlm-eng.com

icon Skype:  Hrimex

Бюлетин

Въведете своя имейл адрес за да получавате актуална информация

Връзки

bg hrimeks

Search